Gratis fragt på ordrer over 699kr

4,2 ud af 5 stjerner på Truspilot

FAQs

Bestilling

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Vi forstår det godt, vi skifter også mening! Vi ville ønske, at vi kunne, men når en ordre er afgivet, kan vi ikke ændre eller annullere den på nuværende tidspunkt. Hvis varen eller varerne ikke fungerer, skal du sørge for at bytte til det foretrukne produkt, eller returnere for at få refunderet dine penge.

Hvad hvis jeg gerne vil tale med nogen?

Vi vil også gerne tale med dig! Kontakt os med spørgsmål, bekymringer eller feedback. Vi vil sørge for at vende tilbage til dig inden for 48 timer. Bemærk dog, at henvendelser, der sendes om fredagen, vil blive besvaret den følgende mandag, men muligvis før.

Du kan kontakte os på vores kontakt formular, eller benytte chatfunktionen her på siden.

Levering

Hvilke lande sender I til?

Vi sender i øjeblikket til Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Dach-Benelux. Kontakt os for at høre mere om forsendelse til en anden destination.

Hvor lang tid tager det at modtage min ordre?

Standardforsendelse tager normalt 1-3 dage. Udvalgte produkter som ligger på fjernlager, vil normalt tage 3-5 dage. Internationale leveringstider afhænger af produkterne og destinationen (kontakt os herom).

Returneringer og tilbagebetalinger

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Varer skal returneres inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Varerne skal returneres i samme stand, som de blev modtaget i, være ubrugte, have alle mærker påsat og indeholde al original emballage.

Hvor lang tid tager det at modtage min refusion?

Tilbagebetalinger behandles inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor vi modtager varen/varerne.

Leder du stadig efter svar?

Hvis de svar, du leder efter, ikke findes i vores FAQ, så send os en e-mail ved at udfylde formularen nedenfor.